GEID 2000 - Захарни изделия

Фирмата

Началото на фирмата датира едва няколко години след утвърждаването на демокрацията в България. През 1995 година в близко до Пазарджик село, врати отваря малък цех, с големи амбиции. Черногорово може да се приеме като родното място на фирмата, но кратко след това, големия интерес от пловдивските дистрибутори налага преместването й по-близо до града на тепетата. В дом на фирмата и до днес се превръща село Царацово, известно с отличната си инфраструктура и местоположение за развитие на всякакъв вид производствена дейност. Така, в помещение под наем малкият за времето си цех започнал да се развива, разширява и издига в очите на дистрибуторите, тласкан от интереса на потребителите.

С течение на годините именно покачването на взискателността на тези потребители към продуктите, достойни да бъдат закупени от тях, налага на ГЕЙД 2000 да задоволява всеки каприз, ако желае да се изкачи на върха на българския пазар. Използването на качествени съставки, засилен контрол на производството и въведена система за контрол на производството НАССР , са част от действията, които фирмата предприема за достигането на челните позиции. С логото на GEID, фирмата гарантира, че продуктите са безопасни за консумация, съобразени с всички изисквания и отговарящи на висок стандарт за качество.

Но ето, че и този цех се оказва недостатъчно голям, за да поддържа темпото на работа. През 2005 година, отново в село Царацово се издига нова, модерна производствена база, отговаряща на всички изискрания на българското и европейстото законодателство. Там, благодарение на добрата управленска политика на фирмата, широката гама от продукти и високото им качество, ГЕЙД 2000 започва да поглежда и отвъд границите на България. Страни като Румъния, Гърция и Турция вече присъстват на дистрибуторската карта. Непрекъснатото разширение на пазара и увеличаващият се брой на доволните кленти е не само цел на фирмата, но и признание и удовлетворение от положения труд.

Запазени марки на фирмата са ДЕСИ/DESSY/ и ЛЕДЕНА МАГИЯ – която от 2008г. преминава в ICE POPS, а през 2008 година факт става покупката на известнита марка LEADER BRAND, което дава сериозен тласък и самочувствие на фирмата. Благодарение на това тя навлиза в ожесточена битка за титлата „Номер 1” на българския пазар.

Свържете се с нас | Разгледайте нашите продукти